Perlhof stud

Veulens 2014

De veulens van 2014 zijn allemaal geboren, wij zijn zeer content met de veulens dit seizoen.

Islyn Hudol ( Lacy Brigadier x Lacy Heather Bee) gaf een prachtig merrieveulen van Powys Shon ( Blackhill Picalo x Lacy Sable) , Lacy Christa ( Bala Barn Owl x Lacy Cherry Bee) gaf een heel mooi hengstveulen eveneens van Powys Shon en Vechtzichts Honey ( Vechtzichts Harmony x Revel Hibiscus) gaf een schitterend merrieveulen van Vennebos Pretty Gamble ( Knodishall Geriant x Nerwyn Pert).

Fotos volgen spoedig!

 Islyn Buzz nieuwste aanwinst op Perlhof Stud!

Onlangs wisten wij de hand te leggen op de prachtige jonge hengst Islyn Buzz, Het is een zoon van de kampioenshengst Lacy Buzbee en komt uit de mooie Islyn Hyder wie een dochter is van multikampioen Waxwing Hurricane, Buzz bracht in 2013 al schitterende veulens en zal in de toekomst ingezet gaan worden op onze Stud. Buzz werd eerder al succesvol geshowd en behaalde een 3e plaats op Lampeter stallion show en 8e op de Royal Welsh Show, Binnenkort meer informatie op de hengstenpagina!

 

 

 

 

Islyn Hudol nieuwe aanwinst voor Perlhof Stud

Onlangs werd door ons de schitterende 4 jarige merrie Islyn Hudol ( Lacy Brigadier x Lacy Heather Bee) aangekocht op de welbekende Islyn Stud in Wales,Met de aankoop van Hudol denken wij een prachtige en kwaliteitsvolle fok en showmerrie te hebben aangekocht,Ze is een volle zus van de kampioenen: Islyn Hafoc, Islyn Heulwen en halfzus van Royal Welsh Kampioene Islyn Harmoni wie eveneens een dochter is van de best fokkende Lacy Heather Bee (v.Blackhill
Picalo). Als veulen was ze al kampioen op de Gwynedd Foal Show en als jaarling was ze ook erg succesvol op verschillende britse shows. Hudol is momenteel drachtig van Sunwillow Irving (v. Knodishall Gwyllim)

Meer informatie vind u binnenkort op de merrie pagina!

   Islyn Hudol als jaarling

Powys Starlight aangekocht op Perlhof

Onlangs kocht Perlhof Stud de 4 jarige bruine hengst Powys Starlight aan. Deze jonge hengst is een kleinzoon van de best fokkende merrie Lacy Sable die vele succesvolle nakomelingen bracht waaronder de goedgekeurde hengsten Powys Sprite (v.Heniarth Quinnel) ,Powys Sant (v.Waxwing Hillbilly)  en Powys Shon (v. Blackhill Picalo) die in de briste showring al vele titels en bronze medals heeft behaald. Wij hebben alle vertrouwen in deze jonge hengst en denken met hem een prima fok en showhengst te hebben aangekocht. In het bijzonder danken wij Ben vd wielen & Anita vd Goor voor het vertrouwen in onze aankoop.

 

 

Eerste veulen van 2012 is weer geboren

het eerste veulen op perlhof is geboren, Perlhof Caprice schonk het leven aan een prachtig merrieveulen van onze hengst Vennebos Pretty Gamble. Meer informatie volgt op onze website.

 Perlhof Caprice succesvol tijdens haar eerste showseizoen

Tijdens de regionale keuring van het nwpcs te sevenum hadden wij Perlhof Caprice ingeschreven.Zei is een dochter van royal welsh kampioene Vechtichts Honey en heeft als vader de super fokkende Windhoeks Silcardo (v. Rhydyfelin Silk Rocket) Ze liet zich super zien en wist een goede 3e plaats te behalen in een sterke rubriek 3 jarigen.Ook werd ze uitgenodigd voor de Centrale Merriekeuring te Kootwijk,Daar behaalde ze het "ster"predikaat.

 

 Islyn Petal & Islyn Gorwel aangekocht door Perlhof Stud

Onlangs heeft Perlhof zich uitgebreid met 2 schitterende merrieveulens van de welbekende Islyn Stud in UK,Genaamd Islyn Petal en Islyn Gorwel,Deze prachtige veulens stammen af van de kampioenshengst en topvererver Islyn Hafoc,dit is een zoon van Lacy Brigadier uit de mooie Lacy Heather Bee van Blackhill Picalo. Islyn Petal komt uit de kampioensmerrie Lacy Poppy (v.Gredington Calon Lan) deze merrie behaalde dit seizoen vele kampioenschappen in de britse showring waaronder op de Cerrigydrudion WPCS Bronze Medal Show werd ze Reserve Kampioen Sectie A en won ze de Bronze Medal..Ook de moeder van Islyn Gorwel ,Blackhill Glamour Puss (v.Blanche Gwillym)  is bijzonder succesvol,Zei werd tijdens de Gwynned WPCS Summer Show 1ste,Sectie A kampioen en kwalificeerde zich voor de Brightwells Supreme in Hand Championships! Petal en Gorwel zijn zelf ook al met succes geshowd door de Islyn Stud,Petal won haar rubriek en behaalde het algemeen veulenkampioenschap tijdens de Arfon Welsh Show en op de Cerrigydrudion WPCS Bronze Medal Show werd ze kampioen bij de veulens en Reserve Algemeen Jeugdkampioen,dit belooft wat moois voor de toekomst,Met spanning wachten wij af hoe deze 2 prachtige veulens zich zullen gaan ontwikkelen..Binnenkort meer informatie over deze pony's op onze "Jeugd" Pagina!

    Islyn Hafoc --  Lacy Brigadier x Lacy Heather Bee x Blackhill Picalo

 

 RK Heteren 2010

 

Tijdens de regionale keuring in heteren waren wij aanwezig met onze 3 jarige merrie Perlhof Lisa,zei is een dochter van Windhoeks Silcardo uit Shamrock Pride Pigeon(v.Ceulan Cariadog),Ze liet zich ontzettend goed zien en werd uiteindelijk op de 2e plaats geplaats met een uitnodiging voor de CK,Dit was voor Lisa haar eerste show en dus zijn wij goed tevreden met het prachtige resultaat,Lisa is drachtig van Vennebos Pretty Gamble,Veel vertrouwen hebben wij in deze prachtige combinatie!

 

 

Veulens 2010 

Inmiddels zijn alle veulens weer geboren,dit resulteerde in een prachtige collectie veulens met veel ras en beweging! Meer informatie hierover op onze "veulen"pagina. Bent u geinteresseerd in een van onze veulens neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 Powys Siarl aangekocht op Perlhof Stud

Met trots kunnen wij u melden dat Perlhof Stud de hand heeft weten te leggen op Powys (NL) Siarl,dit super bewegende hengstveulen is een zoon van de prachtig gefokte Ysselvliedt's Superted (v. Powys Shon),deze jonge hengst verbleef in 2008 op de Powys Stud waar hij dit seizoen een geweldige collectie veulens achterliet! Powys Siarl is een best veulen met veel kwaliteit,en heel veel presentatie. mede door zijn geweldige bloedvoering een nieuwe aanwinst voor Perlhof. Siarl heeft als moeder een van de beste fokmerrie's van Powys Stud namelijk Powys Sian,dit is een dochter van Coed Coch Bleddyn en Lacy Sable,wie al vele succesvolle nakomelingen gaf waaronder de goedgekeurde broers Powys Sprite en Powys Shon,Powys Sant is reeds vertrokken naar de U.K om daar een prachtige showcarriere tegemoet te gaan..Wij hopen dan ook dat dit veulen in de toekomst in de voetsporen zal treden van deze geweldige hengsten!

Onze dank gaat uit naar onze goede vrienden Ben vd Wielen & Anita vd Goor van Powys Stud dat hij ons in de gelegenheid stelde dit super bewegende veulen aan te kunnen kopen!

Voor meer informatie over dit wel heel speciale veulen kijk dan op onze " jeugd " Pagina..

 

 

 

 

Perlhof Ellie beste 3-jarige

 

opnieuw wist Perlhof Ellie zich te bewijzen binnen de showring. op de regionale keuring in Sevenum kwalificeerde ze zich  voor de nationale show in kootwijk,in Sevenum pakte ze ook de kopplaats,werd ze beste 3 jarige en won ze het algemeen Dagkampioenschap. in kootwijk leverde ze nogmaals het bewijs dat ze echt de allerbeste is..ze won de sterke rubriek 3-jarige merrie's met maar liefst 27 pony's in deze rubriek,wederom een super resultaat voor deze prachtige merrie die onlangs op zo'n jonge leeftijd al veel kampioenschappen op haar naam wist te schrijven,een belofte voor de toekomst en een "ware parel in de showring"